Nivell Inicial

Created with Sketch.

 Per alumnes que tot just comencen el ioga iyengar o amb un any o menys d'un de pràctica de ioga iyengar.
 En aquest nivell establim les bases i fonaments de l'alineament en les postures d'en peu, assegudes e invertides.  Des del primer dia comencem les preparacions per la pràctica de postures invertides bàsiques (S. Sarvangasana) i evolucionarem cap a postures com Sirsasana. La durada d'aquest nivell serà de 1h 15 minuts. Aquest grup també va dirigit a practicants d'altres mètodes de Ioga que desitgin introduir-se en la pràctica de Ioga Iyengar. 

Nivell General

Created with Sketch.

  Per a alumnes amb més d'un any de pràctica de Ioga Iyengar. En aquest nivell es treballa l'estabilitat de les postures, aprofundint en els principis de el ioga Iyengar, força, estabilitat i equilibri, en postures d'en peus, estiraments cap endavant (flexions), estiraments laterals (torsions) i iniciació als estiraments cap enrere (extensions). En aquest nivell els alumnes han de tenir una pràctica estable de S. Sarvangasana. A l'acabar el curs, l'alumne realitzarà asanes Invertides (S. Sirsasana) així com variacions de la mateixa. Ha d'haver adquirit coneixements per realitzar postures amb ajustos i suports en cas de tenir alguna limitació o lesió. La durada d'aquest nivell serà de 1h 30 minuts.
 Per a alumnes sense experiència en la pràctica de Ioga Iyengar han de sol·licitar entrevista i confirmar la idoneïtat d'incorporar-se a aquest nivell.

Classe restaurativa

Created with Sketch.

És una classe que introduïm per poder atendre d'una manera més concisa el
treball sobre la dona (menstruació, embaràs, postpart...), i alguns problemes lumbars i  articulars (espatlles, genolls, coll...).

Reserva plaça

Prenatal embaràs

Created with Sketch.

L'embaràs planteja grans exigències sobre el sistema nerviós. Gràcies al seu efecte regulador sobre el sistema endocrí i el sistema nerviós simpàtic i parasimpàtic, el ioga pot ser de gran ajuda durant aquesta etapa tan important de les nostres vides permetent-nos gaudir a el màxim d'aquesta experiència.
Reserva plaça

Espai de seguiment

Created with Sketch.

És un espai individual de 30 'aprox que reservem per poder resoldre dubtes,
compartir dificultats i treballar de manera personal necessitats específiques.
Reserva plaça 

Classes particulars

Created with Sketch.

Si no pots afegir-te a un grup - classe, te oferim la possibilitat de fer sessions individuals o en petits grups via zoom i presencial. Contacta'ns en el 693 237 433 i t’informarem.