Nivell Inicial

Created with Sketch.

 Per  alumnes amb menys d'un 1 any de pràctica de ioga o que no hagin practicat mai Ioga Iyengar. 
 En aquest nivell establim les bases i fonaments de l'alineament en les postures d'en peu, assegudes e invertides.  Des del primer dia comencem les preparacions per la pràctica de postures invertides bàsiques (S. Sarvangasana) i evolucionarem cap a postures com Sirsasana. La durada d'aquest nivell serà de 1h 15 minuts. Aquest grup també va dirigit a practicants d'altres mètodes de Ioga que desitgin introduir-se en la pràctica de Ioga Iyengar. 

Nivell General

Created with Sketch.

  Per a alumnes amb més d'un any de pràctica de Ioga Iyengar. En aquest nivell es treballa l'estabilitat de les postures, aprofundint en els principis de el ioga Iyengar, força, estabilitat i equilibri, en postures d'en peus, estiraments cap endavant (flexions), estiraments laterals (torsions) i iniciació als estiraments cap enrere (extensions). En aquest nivell els alumnes han de tenir una pràctica estable de S. Sarvangasana. A l'acabar el curs, l'alumne realitzarà asanes Invertides (S. Sirsasana) així com variacions de la mateixa. Ha d'haver adquirit coneixements per realitzar postures amb ajustos i suports en cas de tenir alguna limitació o lesió. La durada d'aquest nivell serà de 1h 30 minuts.
 Per a alumnes sense experiència en la pràctica de Ioga Iyengar han de sol·licitar entrevista i confirmar la idoneïtat d'incorporar-se a aquest nivell.