Coneix-nos

Elisabeth Juárez 
(Sòcia fundadora)

Vaig estudiar art, pintura i restauració de mobles antics. Aquestes van ser les meves primeres passions fins que, vaig reprendre després de molts anys la dansa i vaig adonar-me que em despertava altres inquietuds, sentia que el moviment del meu cos impactava en altres arestes del meu ésser.

Per causalitat vaig conèixer Maite Rivas, va ser la meva primera professora de Hatha Ioga al 2007, ella amorosament em va mostrar la porta d'entrada, després vaig realitzar una primera formació en Yoga Estudio Barcelona de la mà de Xavier Solà i Pilar Ruberte al 2010-2012. 

Durant aquesta formació vaig complir amb la meva Sadhana diària durant tota la formació cosa que, em va portar a experimentar un sentiment molt profund de content. Aquesta experiència meravellosa em va servir per comprometre’m i seguir indagant amb la pràctica i estudi del ioga, transformant la meva vida per complet.

Segueixo de per vida formant-me, va ser en Yoga Estudio on vaig descobrir el Ioga Iyengar a través de l’Ágnes Pérez la seva rigorositat i el seu coneixement em va fascinar. Vaig decidir aprofundir en el Ioga Iyengar gràcies a les  seves classes, formant part d’un grup d’estudi  amb Jose Parra professor i amic, amb altres companys estudiants de l`mètode acudint en  diferents tallers e intensius. He participat de seminaris i intensius amb Eyal Shifroni, Adriana Calo, Alexis Simon, Arti Mehta, Usha Devi, Melanie Barber, Jordi Martí, Silvia Ros d'entre altres mestres que em serveixen de guia i inspiració.

Estic certificada per la federació Internacional de Ioga, Hatha Ioga, 2010-2012. Certificada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a la integració del ioga a l'educació 2013-2014.
 

Sóc membre de l'Associació Espanyola Ioga Iyengar. En l'actualitat els meus professors i mestres són la Silvia Ros i el Jordi Martí de l'Institut de Ioga Iyengar Barcelona, on vaig regularment a les seves classes, des de fa més de 6 anys.


També sóc una enamorada de la pràctica i del compartir, el ioga Iyengar per a mi és continu i inesgotable, no hi ha objectius, sinó progressions que permeten créixer.


El cos dóna confiança a la ment, la ment al cos. El ioga ha de mantenir això just perquè puguem entreveure aquest sentit d'unitat .

Jony García 
(Soci fundador)

Des de ben jove vaig començar a sentir curiositat i inquietud pel ioga, la meditació i la transformació social. Això em va portar a descobrir el ioga fa més de 20 anys, d'aquesta manera es va colar dins de la meva motxilla de la vida.


 He estudiat i m'he involucrat en projectes socials barrejant l'activisme i el canvi personal. La transformació social i personal ho continuo vivint com les dues cares de la mateixa moneda.


 L'any 2010 vaig conèixer el ioga Iyengar i va ser un terratrèmol que em va sacsejar en tots els sentits. Em va inculcar la constància, la entrega i i la passió que des de llavors em mouen en aquest gran oceà del ioga.

Aquesta llavor ha anat creixent i continua madurant des de la pràctica personal i de la mà de tot l'equip de professors del centre de ioga Iyengar de Barcelona i especialment del Jordi Martí, amb qui vaig tenir la sort de poder formar-me com a professor certificat en ioga Iyengar “Introductori II”.


En aquests moments tinc la meva il·lusió posada en l'estudi de ioga Connecta’t, un espai del barri de Sants des d'on volem continuar conreant i alimentant la llavor del ioga.


Fabián Fuertes Martín 
(Col·laborador)

El meu nom és Fabián Forts Martín i soc professional de la Psico-Osteopatia Orgànica.

Als meus 16 anys d'edat, un matí vaig despertar amb un fort dolor a la meva esquena que em tallo la respiració. Des d'aquest dia tard al voltant de 3 anys a poder tornar a ajupir el cap i aixecar els braços per sobre de les espatlles si sentir un horrible dolor. Aquest fet marc el començament del meu recorregut com a terapeuta. Després de dos anys en què, malgrat no tenir ni la més remota idea que és el que m'ocorria, se'm pronostico continuar sofrint per a tota la vida, vaig conèixer a un Psico-osteopata Orgànic que va afirmar poder ajudar-me i així va ser. En finalitzar la primera sessió em vaig sentir tan bé que vaig decidir convertir-me jo també en Psico-Osteopatia Orgànic.

La Psico-Osteopatia Orgànica és una disciplina que combina la osteopatía visceral, crani-sacral i estructural amb l'abordatge i l'escolta psicoemocional.

La mobilitat dels nostres òrgans i articulacions està directament relacionada amb les seves funcions, per això restablint la mobilitat d'un òrgan o articulació, aquestes funcions poden recuperar-se i tornar al seu normal funcionament.

Escoltar amb atenció quina és la història que embolica al dolor dels meus consultants és indispensable perquè sovint el cos expressa una part oculta de nosaltres mateixos.


Horari de consultes:

  • Dimecres de 14.15 a 17.15 h.
  • Dijous de 9 a 13 h. 


Preus:

  • Per a sòcies 50 € la primera visita* i 45 € les següents.
  • Per a no sòcies 60 € la primera visita i 50 € les següents. 


*Et fem 10% en la primera visita si et fas o ja ets sòcia. 


Per a més informació
i reservar la teva cita:

fabianfuertesm@gmail.com
M. 609 069 705 / 663 57 73 60
@fabian_psicoosteopatia