ELISABETH JUÁREZ

Vaig estudiar art, pintura i restauració de mobles antics. Aquestes van ser les meves primeres passions fins que, vaig reprendre després de molts anys la dansa i vaig adonar-me que em despertava altres inquietuds, sentia que el moviment del meu cos impactava en altres arestes del meu ésser.

Per causalitat vaig conèixer Maite Rivas, va ser la meva primera professora de Hatha Ioga al 2007, ella amorosament em va mostrar la porta d'entrada, després vaig realitzar una primera formació en Yoga Estudio Barcelona de la mà de Xavier Solà i Pilar Ruberte al 2010-2012. 

Durant aquesta formació vaig complir amb la meva Sadhana diària durant tota la formació cosa que, em va portar a experimentar un sentiment molt profund de content. Aquesta experiència meravellosa em va servir per comprometre’m i seguir indagant amb la pràctica i estudi del ioga, transformant la meva vida per complet.

Segueixo de per vida formant-me, va ser en Yoga Estudio on vaig descobrir el Ioga Iyengar a través de l’Ágnes Pérez la seva rigorositat i el seu coneixement em va fascinar. Vaig decidir aprofundir en el Ioga Iyengar gràcies a les  seves classes, formant part d’un grup d’estudi  amb Jose Parra professor i amic, amb altres companys estudiants de l`mètode acudint en  diferents tallers e intensius. He participat de seminaris i intensius amb Eyal Shifroni, Adriana Calo, Alexis Simon, Arti Mehta, Usha Devi, Melanie Barber, Jordi Martí, Silvia Ros d'entre altres mestres que em serveixen de guia i inspiració.

Estic certificada per la federació Internacional de Ioga, Hatha Ioga, 2010-2012. Certificada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a la integració del ioga a l'educació 2013-2014.
 

Sóc membre de l'Associació Espanyola Ioga Iyengar. En l'actualitat els meus professors i mestres són la Silvia Ros i el Jordi Martí de l'Institut de Ioga Iyengar Barcelona, on vaig regularment a les seves classes, des de fa més de 6 anys.


També sóc una enamorada de la pràctica i del compartir, el ioga Iyengar per a mi és continu i inesgotable, no hi ha objectius, sinó progressions que permeten créixer.


El cos dóna confiança a la ment, la ment al cos. El ioga ha de mantenir això just perquè puguem entreveure aquest sentit d'unitat .

JONY GARCÍA

Des de ben jove vaig començar a sentir curiositat i inquietud pel ioga, la meditació i la transformació social. Això em va portar a descobrir el ioga fa més de 20 anys, d'aquesta manera es va colar dins de la meva motxilla de la vida.


 He estudiat i m'he involucrat en projectes socials barrejant l'activisme i el canvi personal. La transformació social i personal ho continuo vivint com les dues cares de la mateixa moneda.


 L'any 2010 vaig conèixer el ioga Iyengar i va ser un terratrèmol que em va sacsejar en tots els sentits. Em va inculcar la constància, la entrega i i la passió que des de llavors em mouen en aquest gran oceà del ioga.

Aquesta llavor ha anat creixent i continua madurant des de la pràctica personal i de la mà de tot l'equip de professors del centre de ioga Iyengar de Barcelona i especialment del Jordi Martí, amb qui vaig tenir la sort de poder formar-me com a professor certificat en ioga Iyengar “Introductori II”.


En aquests moments tinc la meva il·lusió posada en l'estudi de ioga Connecta’t, un espai del barri de Sants des d'on volem continuar conreant i alimentant la llavor del ioga.