Calendari

Quotes

45 €

PER MES

1 sessió x setmana

60 €

PER MES

2 sessions x setmana

65 €

PER MES

Classes il·limitades

60 €

BONO

Bono (5 sessions)

Nivells

01

Nivell Inicial

Per alumnes que tot just comencen el ioga iyengar o amb un any o menys d’un de pràctica de ioga iyengar. En aquest nivell establim les bases i fonaments de l’alineament en les postures d’en peu, assegudes e invertides. 

Des del primer dia comencem les preparacions per la pràctica de postures invertides bàsiques (S. Sarvangasana) i evolucionarem cap a postures com Sirsasana. La durada d’aquest nivell serà de 1h 15 minuts. Aquest grup també va dirigit a practicants d’altres mètodes de Ioga que desitgin introduir-se en la pràctica de Ioga Iyengar. 

02

Nivell General

Per a alumnes amb més d’un any de pràctica de Ioga Iyengar*. En aquest nivell es treballa l’estabilitat de les postures, aprofundint en els principis de el ioga Iyengar, força, estabilitat i equilibri, en postures d’en peus, estiraments cap endavant (flexions), estiraments laterals (torsions) i iniciació als estiraments cap enrere (extensions).

En aquest nivell els alumnes han de tenir una pràctica estable de S. Sarvangasana. A l’acabar el curs, l’alumne realitzarà asanes Invertides (S. Sirsasana) així com variacions de la mateixa. Ha d’haver adquirit coneixements per realitzar postures amb ajustos i suports en cas de tenir alguna limitació o lesió. La durada d’aquest nivell serà de 1h 30 minuts.

*Per a alumnes sense experiència en la pràctica de Ioga Iyengar han de sol·licitar entrevista i confirmar la idoneïtat d’incorporar-se a aquest nivell.

Serveis

01

Classe restaurativa

És una classe que introduïm per poder atendre d’una manera més concisa el treball sobre la dona (menstruació, embaràs, postpart…), i alguns problemes lumbars i  articulars (espatlles, genolls, coll…).

02

Prenatal embaràs

L’embaràs planteja grans exigències sobre el sistema nerviós. Gràcies al seu efecte regulador sobre el sistema endocrí i el sistema nerviós simpàtic i parasimpàtic, el ioga pot ser de gran ajuda durant aquesta etapa tan important de les nostres vides permetent-nos gaudir a el màxim d’aquesta experiència.

03

Espai de seguiment

És un espai individual de 30 ‘aprox que reservem per poder resoldre dubtes, compartir dificultats i treballar de manera personal necessitats específiques.

04

Classes particulars

Si no pots afegir-te a un grup – classe, te oferim la possibilitat de fer sessions individuals o en petits grups via zoom i presencial. Contacta’ns en el 693 237 433 i t’informarem.

Necessites material?

El material ens ajuda i ens dona més possibilitats per la pràctica. Nosaltres tenim; mantes, cinturons, bolsters i altres per facilitar-vos el treball a casa. Contacta’ns i t’ho expliquem.

Scroll hacia arriba
× Reserva