Vine a Conèixer-nos

Elisabeth Juárez

(Sòcia fundadora)

Contacte: +34 605 33 96 77

iogasantsconnectat@gmail.com


Vaig estudiar art, pintura i restauració de mobles antics. Aquestes van ser les meves primeres passions fins que, vaig reprendre després de molts anys la dansa i vaig adonar-me que em despertava altres inquietuds, sentia que el moviment del meu cos impactava en altres arestes del meu ésser.

Per causalitat vaig conèixer Maite Rivas, va ser la meva primera professora de Hatha Ioga al 2007, ella amorosament em va mostrar la porta d’entrada, després vaig realitzar una primera formació en Yoga Estudio Barcelona de la mà de Xavier Solà i Pilar Ruberte al 2010-2012.

Durant aquesta formació vaig complir amb la meva Sadhana diària durant tota la formació cosa que, em va portar a experimentar un sentiment molt profund de content. Aquesta experiència meravellosa em va servir per comprometre’m i seguir indagant amb la pràctica i estudi del ioga, transformant la meva vida per complet.

Segueixo de per vida formant-me, va ser en Yoga Estudio on vaig descobrir el Ioga Iyengar a través de l’Ágnes Pérez la seva rigorositat i el seu coneixement em va fascinar. Vaig decidir aprofundir en el Ioga Iyengar gràcies a les seves classes, formant part d’un grup d’estudi amb Jose Parra professor i amic, amb altres companys estudiants de l`mètode acudint en diferents tallers e intensius. He participat de seminaris i intensius amb Eyal Shifroni, Adriana Calo, Alexis Simon, Arti Mehta, Usha Devi, Melanie Barber, Jordi Martí, Silvia Ros d’entre altres mestres que em serveixen de guia i inspiració.

Estic certificada per la federació Internacional de Ioga, Hatha Ioga, 2010-2012. Certificada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a la integració del ioga a l’educació 2013-2014.

Sóc membre de l’Associació Espanyola Ioga Iyengar. En l’actualitat els meus professors i mestres són la Silvia Ros i el Jordi Martí de l’Institut de Ioga Iyengar Barcelona, on vaig regularment a les seves classes, des de fa més de 6 anys.

També sóc una enamorada de la pràctica i del compartir, el ioga Iyengar per a mi és continu i inesgotable, no hi ha objectius, sinó progressions que permeten créixer.


El cos dóna confiança a la ment, la ment al cos. El ioga ha de mantenir això just perquè puguem entreveure aquest sentit d’unitat.

Jony García

(Soci fundador)

Contacte: +34 681 60 65 61

iogasantsconnectat@gmail.com

Des de ben jove vaig començar a sentir curiositat i inquietud pel ioga, la meditació i la transformació social. Això em va portar a descobrir el ioga fa més de 20 anys, d’aquesta manera es va colar dins de la meva motxilla de la vida.

He estudiat i m’he involucrat en projectes socials barrejant l’activisme i el canvi personal. La transformació social i personal ho continuo vivint com les dues cares de la mateixa moneda.

L’any 2010 vaig conèixer el ioga Iyengar i va ser un terratrèmol que em va sacsejar en tots els sentits. Em va inculcar la constància, la entrega i i la passió que des de llavors em mouen en aquest gran oceà del ioga.

Aquesta llavor ha anat creixent i continua madurant des de la pràctica personal i de la mà de tot l’equip de professors del centre de ioga Iyengar de Barcelona i especialment del Jordi Martí, amb qui vaig tenir la sort de poder formar-me com a professor certificat en ioga Iyengar “Introductori II”.

En aquests moments tinc la meva il·lusió posada en l’estudi de ioga Connecta’t, un espai del barri de Sants des d’on volem continuar conreant i alimentant la llavor del ioga.

Tania Vela

Terapia Ayurveda 

Contacte: +34 647 05 41 97

tania.vela.ayurveda@gmail.com


Des de l’adolescència he tingut molt interès per la salut i volia ajudar als altres recuperar-la. En aquells moments una persona molt porpera a mi patia un trastorn de l’alimentació i vaig decidir cursar la carrera de Nutrició i Dietètica a la facultat de Medicina de Reus, perquè volia ajudar a persones com ella.

Durant 7 anys vaig treballar com a nutricionista, però sentia que necessitava aprendre més sobre com acompanyar i tenir cura de les persones amb malaltia, així que vaig estudiar Infermeria a la Universitat de Barcelona.

Treballant a l’hospital Sant Joan de Déu vaig trobar en els nens una manera de veure el món i viure la malaltia com abans no havia sentit, i em vaig enamorar d’aquella mirada. Vaig especialitzar-me en infermeria pediàtrica i durant 8 anys he estat treballant amb ells.

Aquests anys d’infermera havia observat que moltes de les malalties no es curaven, sinó que es cronificaven i cada vegada tenia més preguntes que la nostra medicina no responia. La pràctica de ioga em va posar en contacte amb la medicina Ayurveda i les meves preguntes van començar a tenir resposta.

Vaig decidir cursar el màster universitari de Terapia Ayurveda on vaig descobrir el nostre poder d’autocuració i on continuo aprenent la saviesa ancestral de la medicina de l’Índia per poder fer descobrir a les persones aquest meravellós potencial de què disposen.

Scroll hacia arriba
× Reserva